Kozmetika in wellness

Lepota ni nekaj vsakdanjega in z rojstvom pridobljena pravica. V moderni družbi lahko za našo lepoto veliko storimo sami, pri tem pa nam pomagata kozmetična industrija in wellness. Wellnes ne skrbi zgolj za lepoto, temveč tudi za naše dobro počutje in zdravje. Lepota in zdravje sta v tesni povezavi in pomembno vplivata na našo počutje in samozavest.

Ljudje radi poskrbimo, da smo lepi in urejenega videza. Zakaj ne bi združili prijetnega s koristnim in ne bi naše vsakdanje življenje postalo naše delo? Oglejte si našo ponudbo poklicev, ki jih lahko opravljate na tem področju. Vsak izmed njih poskrbi za svojevrsten užitek! 


PCO ponuja sledeča izobraževanja:


Termini izobraževanj

Vsa izobraževanja se pričnejo

  • konec septembra, pričetek oktobra in
  • konec januarja, pričetek februarja.

Vpisi na tečaje potekajo preko celotnega leta in ko se zbere zadostno število kandidatov za posamezen tečaj, ga pričnemo izvajati tudi znotraj šolskega leta.


V sodelovanju z:

Higeja

Pri tem sodelujemo pri izvedbi NPK maser in NPK refleksoterapevt s Higejo, šolo za maserje in terapevte, d.o.o. Higeja d.o.o. izvaja preko dvajset različnih tečajev za maserje, kakor tudi druge tečaje.

V kolikor bo zadostno število prijavljenih na različne tečaje masaže, bomo tudi na obali organizirali le te. Predvsem bi vam radi predstavili sledeče tečaje:

Higeja d.o.o. ponuja tudi druge vrste tečajev, ki jih lahko raziščete na njihovi spletni strani.

NPK Maser / maserka