NOVA LOKACIJA PCO – Poklicnega centra Obala

Spoštovani,

Veseli nas, da Vas bomo lahko pozdravili na naši novi lokaciji. Za lažjo orientacijo, parkiranje in seveda čim lažji prihod do nas sledeče koristne informacije:

Nov naslov: Ulica IX korpusa 24, 6310 Izola

Za lažjo orientacijo: center se nahaja za osnovno šoli Livade ob stanovanjskem naselju Livade

Prihod iz Kopra:

Po semedelskem tunelu izvoz Izola, prvo krožišče zapustite v drugem izvozu mimo Petrola do drugega krožišča. Na drugem krožišču tretji izvoz, kjer vas pot vodi mimo Droge in Dinita. Naslednje krožišče zapustite na tretjem izvozu in greste mimo Hoferja. Za Hoferjem na krožišču takoj prvi izvoz na krožišču in se peljete mimo Ritoše, upravne enote Izola, preko ležečih policajev mimo avtobusne postaje in zavijete desno, da prispete do brezplačnih parkirnih mest.

Prihod iz Portoroža:

Na cesti Portorož - Koper izberete odcep Izola na Belvederju, se spustite po hribu navzdol (pazite RADAR) do prvega krožišča. Na tem krožišču zavijete na prvem izvozu desno in se odpravite proti Livadam. Na južni cesti boste imeli na svoji levi in desni najprej stanovanjsko naselje, potem se bo na vaši desni pričel zeleni pas. Ko vidite prve bloke na vaši levi strani zavijte po prehodu za pešce levo (v kolikor se peljete mimo avtobusne postaje ste predaleč).

Parkiranje: Priporočamo, da uporabite javno parkirišče, ki se nahaja tik ob centru

Lokacije parkirnih mest

Ne parkirati na ulici IX korpusa, ker nimate dovolilnice in je večina parkirnih površin rezervirana za lokalno prebivalstvo.

GLAVNI VHOD: Nekdanji vhod v Merkator

Naslov

PCO - Poklicni center obala
Ulica IX. korpusa 24a
6310 Izola
info@pco.si
041 405 811

Od ponedeljka do petka: med 08:30 in 13:00
Sreda: med 16:00 in 18:30