Srednješolsko izobraževanje

Šolanje je naporno, predvsem kadar je izobraževalna inštitucija daleč od doma ali pa ne ponuja predavanj za posamezni predmet. Znotraj PCO-ja sodelujemo z vrsto srednjih šol, ki izobražujejo odrasle. Ker je pot do njih običajno povezana s stroški in časom, smo na obali organizirali izobraževanja za določene učne predmete in učne smeri.


 Tako organiziramo za vse splošne predmete predevanja na obali in vam s tem olajšamo in prihranimo pot. Glede nekaterih strokovnih izobraževanj, pa lahko obiščete predavanja tudi že v Kopru.

Znotraj PCO-ja organiziramo tudi:

  • Priprave za prakso v tujini
  • Prakso v tujini
  • Priprave za delo v tujini

Ker so preusmeritve včasih težke in šole zahtevajo opravljene diferencialne ali strokovne izpite imamo tudi za nekatere izmed teh programov pripravljena predavanja in učne vsebine.

V kolikor Vas zanimajo podrobnejše informacije o srednješolskem izobraževanju, pripravah in praksi za delo v tujini ter druga predavanja, se nam pridružite na informativnem dnevu 23.9.2016 ob 17:00 uri v prostorih PCO.

Prav tako Vas vabimo, da nam pošljete mail. Ob zadostnem številu prijavljenih organiziramo informativni dan za posamezne programe ločeno.

Vaš mail je dobrodošel na: info@pco.si pripisom SREDNJA ŠOLA, kjer nam prosim sporočite, kaj vas zanima