Tečaji in izpiti iz tujih jezikov

V vsakdanjem življenju, poklicu in tudi na različnih dogodkih potrebujemo različna znanja. V Poklicnem centru Obala se zavedamo, kako pomembno je znanje tujih jezikov. Ne samo, da se vsakodnevno srečujemo z njimi prek medijev, temveč so vse bolj prisotni tudi v našem vsakdanjem in poslovnem življenju, posledično mora biti kakovost govorjene in pisane besede temu primerna.


Kakovost tujih jezikov

V centru se lahko pohvalimo z odlično ekipo pedagoških delavcev in prevajalcev, ki podajajo znanje jezikov predvsem na razumljiv in jasen način, da lahko jezik čim lažje osvojimo. Občasno sodelujemo s kolegi iz tujine, ki podkrepijo izkušnjo s t.i. „native speaker“ srečanjem, ki nam omogoča podroben vpogled tako v jezik kot kulturo.


Naši jezikovni tečaji so:

 • Primerni za začetnike in nadaljevalce
 • Za posameznike, ki iščejo strokovno izrazoslovje za delo v njihovem poklicu, predvsem za področja:
  • gradeništva,
  • avtomobilske industrije,
  • zdravstva,
  • transporta in
  • turizma.

Jezikovne tečaje prilagodimo:

 • vam in vašim individualnim potrebam,
 • vaši hitrosti dela in vašim časovnim zmožnostim,
 • vašemu nivoju znanja in vašim ciljem.

Delo znotraj tečajev pa lahko poteka:

 • individualno (po dogovoru s pedagogom),
 • v skupinah z maksimalno štirimi tečajniki.

V Poklicnem centru Obala vam ponujamo različne vrste tečajev tujih jezikov!

Vsem je skupno, da želijo kandidatom dostaviti kakovostno in uporabno znanje tujih jezikov. Cilj vseh tečajev je kakovostna končna uporaba v tujem okolju. V kolikor želite pa lahko opravljate iz tujih jezikov tudi izpite.

Jezikovni izpiti so na podlagi mednarodne CEFR lestvice, ki je skupni referenčni okvir za vse tuje jezike. Tako lahko pri nas pridobite znanje na nivojih od A1 do C2.

Skupine so manjše in omogočajo individualni pristop učenja, ne glede na to, kakšne zahteve posameznik ima in kako želi jezik uporabljati. V kolikor se želite vpisati na katerega od naših jezikovnih tečajev, vas vljudno vabimo, da se udeležite informativnega razgovora, na podlagi katerega določimo način in vrsto dela. Pristopite lahko k individualnim ali skupinskim uram.

Za spoznavanje centra in njegovih jezikovnih tečajev, pripravljamo v okviru brezplačnih delavnic delavnice tudi delavnice za tuje jezike. V kolikor nas želite spoznati, smo Vam z veseljem na razpolago.

Cenik tujih jezikov

1 udeleženec
(individualne ure)
2 udeleženca 3 udeleženci 4 udeleženci
Paket 30 ur 370,50 351,00 331,50 312,00
Paket 50 ur 585,00 520,00 455,00 420,00
Individualno plačilo ene ure 15,00 13,00 12,00 11,00

Največje število udeležencev v skupini so štirje tečajniki, to nam omogoča kakovostno izvedbo delavnic.


Tuji jeziki za otroke

Ucenje jezikov z risankami

Tuje jezike za otroke izvaja za nas Academus .


Ucenje jezikov z risankami

Goethe na obisku

19.09 smo gostili GOETHE INSTITUT, ki je mednarodna organizacija, prisotna širom sveta, za namene podpiranja znanja nemškega jezika v tujini.
Goethe Institut