Francoščina

Začetni in nadaljevalni nivo, specialisti za delo v tujini


"Vouloir, c’est pouvoir."

"Kdor hoče, zmore."


Jezik ljubezni, jezik romantike in srčnih gest. Tako lep, tako poetičen in tako težak. Jezik, ki ga govori okoli 77 milijonov maternih govorcev, ki je bil del poseljevanja in na poseljenih območjih tudi ostal, je danes uradni jezik v 30 državah in v EU. Mednarodni podatki kažejo, da francoščino govori in se uči tudi do 220 milijonov ljudi.

Francoščino učimo:

  • Na vseh nivojih.
  • Za vse izpite, za katere se odločite.

Enkrat na trimesečje organiziramo tudi srečanje z t.i. »native speakerjem«, posameznikom, ki mu je francoščina materni jezik. Ta vam pomaga skozi pogovor in vas vodi pri izgovorjavi, s tem pa premaga tremo pred govorjenjem.


Posebnost v PCO – Izobraževanje francoščine v letnem taboru

Dvakrat letno s pedagogi francoskega jezika obiščemo Francijo. V enotedenskih delavnicah se tečajniki soočite z realnim okoljem in v Franciji opravljate vrsto nalog (vsakodnevnih, poslovnih,…), katerih namen je utrjevanje znanja..

V letu 2016/2017 predvidevamo te delavnice ponoviti ob sledečih terminih:

  • od 16. do 22. januarja
  • od 5. do 11. junija

V kolikor se nam želite pridružiti in s francoskimi učitelji spoznavati in poglobiti znanje jezika, Vas prosimo, da se prijavite na obveščanje o tujih jezikih, kjer bomo v novembra podali točne informacije.


Mnenja tečajnikov

Francoščina res ni lahek jezik in tečaj je zahteven. Vendar ob redni vadbi in domačih nalogah je napredek opazen, predvsem ker sem se zanj odločil, da bi pridobil neko novo znanje.

Samo S., 33

Naše podjetje posluje mednarodno in vsako leto nam plačajo tečaj tujega jezika po izbiri. Francoščina je bila resnično poživitev delovnega vsakdana. Super skupina in super predavateljica sta večere popestrili. Veselim se naslednjega obiska Pariza.

Jadranka Š., 41