Rusščina

Začetni nivo


Ruska abeceda

Največja država na svetu, ki ima ozemlje na dveh kontinentih, Evropi in Aziji, ima tudi svoj jezik. Jezik, ki nam je zelo blizu, saj spada med slovanske jezike. V svoji veličini ruski jezik kot materni jezik govori 2% vsega svetovnega prebivalstva.

Ruščino učimo:

  • Začetni nivo

Posebnost v PCO – Izobraževanje ruščine v letnem taboru

Enkrat letno v mesecu aprilu organiziramo ruski tabor. V enotedenskih delavnicah se tečajniki soočijo z realnim okoljem in opravljajo vrsto nalog, katerih namen je utrjevanje znanja ruskega jezika.

Delavnice bodo potekale v Kopru.

V kolikor se nam želite pridružiti in s učitelji rušine in rusi spoznavati in poglobiti znanje jezika, Vas prosimo, da se prijavite na obveščanje o tujih jezikih, kjer bomo v januarju podali točne informacije.


Mnenja tečajnikov

V vseh teh letih od kar sem končala osnovno šolo in do sedaj sem ruščino že kar malo pozabila. Osvežitev jezika je bila prav praktična, da lahko normalno delam, glede na to, da imamo vedno več ruskih gostov.

Jasmina P., 54

Hvala za hiter tečaj osnov ruščine. Stranke so prav zadovoljne, ko vsaj nekaj stvari povem v ruščini, glede na to, da zelo malo starejših rusov govori angleščino.

Miha L., 35