Spanščina

začetni in nadaljevalni nivo, specialisti za delo v tujini


"Buenos días! Hace mucho que no nos vemos. Vamos a tomar un café ?"

"Dober dan! Dolgo se nismo videli. Gremo na eno kavico?"


Španija nekoč ena izmed glavnih osvajalk sveta je pustila svoj zgodovinski pečat, svojo kulturo in jezik povsod po svetu. V kolikor potujemo po svetu hitro zasledimo jezik v mnogih državah. Predvsem v Latinski Ameriki je znanje španščine nadvse dobrodošlo.

Španščino učimo:

  • Na vseh nivojih.
  • Za vse izpite, za katere se odločite.

Pri nas imamo vrsto gradiv, ki jih pridobimo direktno iz Velike Britanije in drugih izobraževalnih organizacij, kjer poučujejo angleški jezik.

Enkrat na trimesečje organiziramo tudi srečanje z t.i. »native speakerjem«, posameznikom, ki mu je španščina materni jezik. Ta vam pomaga skozi pogovor in vas vodi pri izgovorjavi, s tem pa premaga tremo pred govorjenjem.


Posebnost v PCO – Izobraževanje španščine v letnem taboru

Enkrat letno s pedagogi španskega jezika organiziramo tabor španščine, kjer v sodelovanju s mednarodnimi izobraževalnimi inštitucijami pripeljemo v Koper »native speakerje« iz bližnje okolice. V enotedenskem taboru, ki poteka v popoldanskem času ste se prisiljeni se soočiti in komunicirati v španskem jeziku..

V letu 2016/2017 predvidevamo te delavnice ponoviti ob sledečih terminih:

V letu 2016/2017 predvidevamo tabor ponoviti konec aprila. V kolikor se nam želite pridružiti in s španskimi učitelji spoznavati in poglobiti znanje jezika, Vas prosimo, da se prijavite na obveščanje o tujih jezikih, kjer bomo v januarju podali točne informacije.


Mnenja tečajnikov

Živa je resnično živa… Jezik ji tako teče v španščini, da jo je bil užitek poslušati. Začetni tečaj je za menoj in stvari postajajo razumljive. Zdaj pa v nadaljevalnega.

Katarina R., 46

Tečaj je mini absolutno prehitro. Smo se ogromno naučili, pridno delali domače naloge in rezultat je že viden. Živa sprosti človeka in prav lahko se je z njo pogovarjati – tudi v španščini.

Aleksander F., 31